Siirry suoraan sisältöön

ROTYX Stadin Mörinöillä!

Tervetuloa tutustumaan ROTYX laitteistoon Stadin Mörinöille kesäkuussa!

Olemme tapahtumassa mukana Lännen Tractorsin osastolla Espoossa (Minttupelto 5) sekä Konesillan osastolla Tuusulan toimipisteellä (Mukulakuja 3).

Tapahtuma on avoinna
9.6. klo 9-17 ja 10.6. klo 9-15

ROTYX on kotimainen, matala ja kapea rototiltti. Ilman kallistussylintereitä toteutetun rakenteen ansiosta ROTYXillä on nopeaa ja turvallista työskennellä kapeissa kaivannoissa sekä esteiden lähellä. Matala rakenne takaa paremman työtehon suuremman murtovoiman ansiosta. Kapeuden vuoksi näkyvyys työskentelyalueelle on hyvä. ROTYXin kallistuskulma on suuri (2×50 astetta) ja kallistusvoima on vakio kaikissa kauhan asennoissa.

Post a comment

Your email address will not be published. Mandatory fields marked with *