Siirry suoraan sisältöön

ROTYX hakee tiimiinsä Tuotepäällikköä – katso ilmoitus ohessa

Hei – haemme tiimiimme lisää osaavia tekijöitä, sopisitko sinä joukkoon? Yrityksemme on mukana Vientivirittämö -kasvuohjelmassa, jonka kautta etsitään meille Tuotepäällikköä markkinoinnin, myynnin ja teknisen tuen tehtävään. Osaajien kasvuohjelmaan valitaan tulevaisuuden tekijöitä, jotka ovat valmiita kasvamaan uuteen tehtäväänsä yhdessä yrityksen kanssa. Jos työpaikka meidän tiimissä kiinnostaa, hae mukaan 22.5. mennessä! Tai vinkkaa paikasta eteenpäin sopivalle henkilölle. Tarkemmat tiedot tehtävästä: https://bang.fi/rekrytointi/rekrykoulutukset/vientivirittamo-rotyx

Lisätietoja ja hakuohjeet löydät osoitteesta bang.fi/vientivirittamo.

ROTYX on kotimainen, matala ja kapea rototiltti. Ilman kallistussylintereitä toteutetun rakenteen ansiosta ROTYXillä on nopeaa ja turvallista työskennellä kapeissa kaivannoissa sekä esteiden lähellä. Matala rakenne takaa paremman työtehon suuremman murtovoiman ansiosta. Kapeuden vuoksi näkyvyys työskentelyalueelle on hyvä. ROTYXin kallistuskulma on suuri (2×50 astetta) ja kallistusvoima on vakio kaikissa kauhan asennoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *